Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سه اثر در شرف اکران یعنی "نگار" ساخته رامبد جوان، "خفه‌گی" از فریدون جیرانی و خانه کاغذی مهدی صباغ‌زاده به زودی پس از پایان زمان اکران فیلم‌های روی پرده کار خود را آغاز خواهند کرد و حال باید دید این آثار می‌توانند گزینه‌های اصلی قدرتمندی برای اکران پایان تابستان و شروع پاییز باشند؟

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با نزدیک شدن به پایان نیمه اول سال 96 آمار و ارقام فروش سینماها در پنج ماه گذشته از سوی مراکز مختلف اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آمار نشان دهنده افزایش فروش سینماهای کشور با حضور دو فیلم نزدیک به بیست میلیارد تومان است.

با شروع اکران نوروزی دو فیلم "گشت 2" و "خوب، بد، جلف" نخستین شانس‌های فروش بالای سینمای ایران محسوب می‌شدند و بر طبق پیش‌بینی‌ها هر دو اثر با رکوردشکنی‌های فراوانی روبرو بودند و تا همین دو روز پیش پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران "گشت 2" لقب گرفته بود.

پس از آن دو فیلم سینما با فات نسبی در مخاطب روبرو شد و اکران فیلم‌های همچون "یک روز بخصوص"، "زیر سقف دودی"، "آباجان"، "آشوب" و "رگ خواب" نتوانست تغییر چندانی در آمار کلی فروش به وجود بیاورد. آمارها نشان افزایش فروش داشتند و اما از سویی دیگر مشخص شد که تعداد مخاطبان سینما کاهش یافته و این آمار به علت افزایش نرخ بلیت افزایش یافته است.

همه چیز در دست دو فیلم کمدی بود تا اینکه اثری دیگر باز هم جنس کمدی به سینما آمده و گوی سبقت را از همه ربود. نسخه دوم نهنگ عنبر این بار هم توانست صدرنشین شود و با فروشی استثنایی به عنوان اولین و تنها فیلم بیست میلیاردی ایران لقب گیرد.

حال از نیمه مرداد گذشته‌ایم و آثاری همچون گذر موقت، بیست و یک روز بعد، ساعت 5 عصر و اکسیدان به عنوان آثار تازه اکران شده در صحنه اکران سینماها قرار دارند. آثاری که جمعاً به اندازه یکی از از سه فیلم پرفروش نیمه اول سال هم نفروخته‌اند.

ساعت 5 عصر مدیری هم برخلاف شروع طوفانی و تبلیغات گسترده و شهری طی روزهای گذشته مخاطبان خود را از دست داده و مورد نقد اکثر تماشاگران قرار گرفته است و بعید می‌رود که رقیب جدی برای صدر جدول باشد.

سه اثر در شرف اکران یعنی "نگار" ساخته رامبد جوان، "خفه‌گی" از فریدون جیرانی و خانه کاغذی مهدی صباغ‌زاده به زودی پس از پایان زمان اکران فیلم‌های روی پرده کار خود را آغاز خواهند کرد و حال باید دید این آثار می‌توانند گزینه‌های اصلی قدرتمندی برای اکران پایان تابستان و شروع پاییز باشند؟

"نگار" رامبد جوان با بازی "نگار جواهریان"، افسانه بایگان، علیرضا شجاع نوری و مانی حقیقی یکی از گزینه‌های بعدی اکران در سینماهای کشور است. این فیلم با ساختاری متفاوت راهی سینما خواهد شد و شاید همین ساختار مبهم و توهم‌آلود در جذب مخاطب عام کمی به رامبد جوان صدمه بزند.

البته حضور جوان در برنامه خندوانه و محبوبیت فراوان وی بین مردم را هم نمی‌توان نادیده گرفت اما شاید نتوان نگار را فیلمی دانست که مخاطب دو بار برای دیدنش به سالن سینما برود.

"خفه‌گی" از فریدون جیرانی دیگر فیلمی است که اوایل پاییز اکران می‌شود. فضای سیاه و سفید اثر و ژانر جنایی آن کمی برای مخاطبی که به فیلم‌های کمدی عادت داده شده کمی دیر هضم است اما بازیگران این فیلم یکی از نقاط قوت این اثر برای فروش محسوب می‌شوند.

حضور الناز شاکردوست، پولاد کیمیایی، نوید محمدزاده در کنار پردیس احمدیه دلیل خوب برای فیلمی متفاوت از کارگردان پیشکسوت اما جسور سینمای ایران است. فیلم خفه‌گی المان‌های خوبی برای فروش دارد اما آن را هم نمی‌توان رقیبی برای سه فیلم بالای جدول دانست.

در این میان "خانه کاغذی" صباغ زاده نیز حضور دارد که البته با وجود حضور پرویز پرستویی شانس چندانی برای فروش بالا ندارد. این فیلم با تکیه بر همان ملودرام اجتماعی رایج در دو سال گذشته ساخته شده اما نبود بازیگر اصلی جوان شاید نقطه ضعف اثر برای فروش باشد.

فیلمی که از سوی کارگردان یکی از بهترین تجربه‌هایش محسوب می‌شود و معتقد است که در جشنواره فیلم فجر اصلاً دیده نشده است. خانه کاغذی المان‌های مناسبی از یک اثر مرغوب را در دست دارد اما داستان اینجاست که کیفیت بالا این روزها عامل فروش اثر محسوب نشده و کمدی‌های مبتذل و سطحی همه چیز را در دست دارند.

با توجه به نبود فیلم کمدی قدرتمند در نیمه دوم سال انتظار افت فروش در سینماها انتظار دور از ذهنی نیست و به جز این سه اثر در شرف اکران فیلم‌های دیگری همچون "قاتل اهلی"، "سارا و آیدا"، "سد معبر"، "چراغ‌های ناتمام"، "فصل نرگس" و "کوپال" هیچکدام المان خاصی برای فروش موفق ارائه نداده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۰۵۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید

علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی درباره سریال جدید خود با نام «بدل» که با پایان مجموعه «هفت سر اژدها» از این شبکه پخش می شود به خبرنگار مهر بیان کرد: قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رخ می دهد و درباره خانواده عطاران است؛ شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می کند که نسل اندر نسل عطار هستند. پریسا مقتدی نقش همسرش را بازی می کند و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران دارد.

وی درباره عرفان آصفی که بیشتر در تئاتر فعالیت داشته است توضیح داد: رضا عطاران که تحصیلات مرتبط با هوا و فضا در خارج از کشور دارد پس از پنج سال به ایران باز می گردد. نقش او را عرفان آصفی بازی می کند که سال گذشته در فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری نقش اصلی را داشت و اینجا هم نقش اصلی سریال را دارد.

این نویسنده و کارگردان درباره قصه «بدل» بیان کرد: طرح این قصه را حدود ۲۰ سال پیش نوشتم و کنار گذاشتم و بعد از سال ها فکر کردم الان وقت آن است که ساخته شود.

مسعودی درباره نام رضا عطاران و اینکه برای این قصه با خود عطاران گپ و گفتی داشته است یا خیر بیان کرد: به هر حال من سال هاست در مقام نویسنده کار می کنم و سال های اخیر هم کارگردانی کرده ام. عطاران هم از مدل کاری من خبر دارد و برایش سوال نبود که چرا سراغ اسم او رفته ام. اما من زنگ زدم و برای استفاده از نامش از او اجازه گرفتم.

این فیلمنامه نویس درباره کمدی های سال های اخیر که نتوانسته است مخاطب را راضی کند، بیان کرد: من همه سریال های تلویزیون را می بینم چون آثار همکاران من است و همیشه این آثار را دنبال کرده ام. مساله این است که الان چهار یا پنج پلتفرم اصلی داریم و فضای مجازی هم بسیار فعال است. فضا نسبت به ۲۰ سال پیش خیلی تغییر کرده است. گرفتاری مردم هم بیشتر شده است. آن زمان شاید ساعت ۷ شب خانه بودید اما الان آنقدر دلمشغولی ها زیاد شده است که باید تا آخر شب کار کنید.

وی درباره اینکه سریالش چقدر می تواند فضای جدیدی در میان کمدی ها داشته باشد، عنوان کرد: این سریال هم از موقعیت های کمدی و هم از کمدی کلامی برخوردار است. شخصیت ها در این سریال فانتزی نیستند. شخصیت هایی که در این سریال انتخاب کرده ام به گونه ای هستند که مردم با آنها همذات پنداری دارند و ما به ازای آنها را می بینند. پیش از این هم سال ها تلاش کرده ام که مردم با شخصیت های آثارم ارتباط بگیرند و کاراکترها و شخصیت ها را اطراف خود دیده باشند.

نویسنده «کوچه اقاقیا» اضافه کرد: نویسنده هایی مثل پیمان و محراب قاسم خانی تخصص شان در فانتزی است ولی من هرچه ساختم مابه ازای آن را در زندگی خودم دیده ام مثل «نوروز رنگی» که چند سال پیش پخش شد و «بدل» هم چنین ویژگی ای دارد. غیر از شخصیت ها، بخشی از داستان هم براساس یک واقعیت است.

مسعودی در ادامه درباره حضور بازیگران در سریال های تلویزیونی با توجه به دستمزدهای شبکه خانگی بیان کرد: الان دستمزدها در پلتفرم ها آنقدر بالا و عجیب و غریب است که بسیاری از بازیگران را نمی توانید در تلویزیون داشته باشید. با این ارقامی که آن طرف رد و بدل می شود مگر می توانید به بازیگرانی چون جواد عزتی بگویید به تلویزیون بیاید. خود من با رقم های تلویزیون رویم نمی شود به اینها که رفقایم هستند بگویم به تلویزیون بیایند.

وی در پایان درباره اینکه چرا خودش به پلتفرم ها نمی رود و کار بسازد، بیان کرد: تلویزیون مخاطب بسیار بالایی دارد من ادعایم می شود تمام ایران را گشته ام و در سراسر ایران دیده ام که هنوز تلویزیون شان روشن است. شک نکنید یک سریال تلویزیونی در شبکه سه میزان بیننده اش خیلی بیشتر از سریالی است که در شبکه نمایش خانگی درباره اش بحث می شود.

کد خبر 6091923 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • «مست عشق»، «سال گربه» را جاگذاشت/ عبور «آسمان غرب» از «آپاراتچی»
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران